az ön kosarában jelenleg 0 db termék van
kosár tartalma

C.S.I

C.S.I

Laux Józsefnek ritka és szerencsés lehetősége volt személyesen is beszélni William Petersennel.

2009. április elején Cannes-ban a Majestic Hotel egyik szalonjában a MIP TV bemutatói alkalmával tartott nagy sikerű sajtótájékoztatót a C.S.I Las Vegas sorozat főszereplője William Petersen.

Itt a színész elmondta, hogy több, mint 200 epizód, 9 és fél év után, újra önmagát adhatja és nem folytatja a sorozatot. Negyvenhét éves volt, amikor elkezdte a CSI-t, mert úgy érezte, hogy ezzel a sorozattal Jerry Bruckheimer-rel nem csak mint színész, hanem mint producer is nagy dobás előtt állnak.

„CSI sorozatnak a Las Vegas-i bűnözés óriási alapanyagot ad, mert a megtörtént esetekre folyamatosan lehet a sorozatot építeni. Minden egyes rész forgatása a helyszínen úgy történik, mintha egy nagy filmet készítenénk. Minden egyes helyszínre magunkkal visszük az írókat is, egyrészt mert legtöbbször az előre nem látott körülmények miatt bizonyos részeket újra kell írni, másrészt mindannyiuk hozzá ad valamit és ezáltal az egész felvétel egy csapat munkává válik, ami itt különösen jelentős, mert a három rész felvételein egyszerre 200 ember dolgozik.
Ha végig tekintünk a televíziós produkciókon, akkor könnyen megállapítható még a laikusok számára is, hogy Hollywood nagyon sokat változott és kialakult több CSI stílusú műsor. Most már nagyon sok filmet gyárt Hollywood és kevés a nagy név így már a színészek a független filmek felé fordulnak nem úgy mint régen, amikor egy-egy stúdió összegyűjtötte a kisebb-nagyobb nevű színészeket. Jelenleg a tv csatornák keresik a színészeket, tehát a színészeknek így több lehetősége van.
Személy szerint nekem elég furcsa volt 9,5 év után újra önmagam lenni, mivel Grissom egy nagyon unalmas figura otthon, ennyi év után már teljesen átváltoztam „Grissom-ba” , nem beszélve arról, hogy a családom is örül, hogy újra önmagam vagyok, különösen a feleségem boldog, hogy több időt töltök otthon, leviszem a kutyát sétálni, stb. Színésznek lenni egy cigány élet, állandó utazások a különböző helyszínekre és néha olyan, mint pályám elején, amikor egy-egy szendvicsen éltünk egész nap. „


Petersen egyike azon kevés amerikai színészeknek, akik a színészet mind három szektorában kiváló teljesítményt nyújtanak, a színházban, a filmeken és a tv-ben.
Arra az utolsó kérdésre, hogy van e verseny CSI: Las Vegas, a CSI: Miami (David Caruso), valamint a CSI: NY (Gary Sinise) stábjai között, azt felelte, hogy egyáltalán nincs, mert az egész sorozat első. Ez olyan mint a western filmekben, ahol a „Gunsmoke” volt az első. Egyébként nem is lenne egészséges a konkurencia miután executiv producer, Jerry mindannyiunk jó barátja és mindannyian vele együtt dolgozunk a CBS Paramount TV égisze alatt.

 

Könyvei:

- C.S.I.: Gyilkos játék

- C.S.I.: Kígyószem

- C.S.I.: Szörnyfesztivál

- C.S.I.: Vízözön

- C.S.I: A bérgyilkos éjszakája

- C.S.I: A bűnös város

- C.S.I: A kétarcú ember

- C.S.I: Floridai ámokfutás

- C.S.I: Gyilkos vágy

- C.S.I: Halálos védelem

- C.S.I: Hétköznapi rémálom

- C.S.I: Szorul a hurok

- C.S.I: Vágd és Fuss!

- C.S.I: Véres napfény

- C.S.I: Veszélyes hit

Látogatók: