az ön kosarában jelenleg 0 db termék van
kosár tartalma

       
JLX Könyvklub

Klubtagjaink részére 25%-os kedvezményt biztosítunk könyveink fogyasztói árából. A klubtagság ingyenes, nincs havi vagy éves díja. A kedvezményes kártya kiállításának feltétele, hogy igénylésekor legalább 3 db könyvet rendeljen, amelyekre már érvényes a klubtagsági kedvezmény. Amint rendelkezik klubtagsági kártyával, a továbbiakban akár 1 db könyv rendelésénél is megkapja a 25%-os kedvezményt. Amennyiben már klubtagunk, rendelésnél tüntesse fel a kártya számát, hogy a kedvezményt érvényesíteni tudjuk.


Amint a kosarába tette mind a három kiválasztott könyvet a rendszer automatikusan a klubtagsági árral számolja a végösszeget.

Klubtagjainkat a 25%-os árkedvezmény mellett elsőnek értesítjük akcióinkról és rendezvényeinkről.

kiszállítási lehetőségek

Egyelőre még csak Budapest területén 8-10 óráig, későbbi időpontban telefonos egyeztetéssel, vállaljuk a megrendeléseik motoros kiszállítását.

I-V-VI-VII-VIII-IX-XIII-XIV kerületekben: 1.200 Ft

II-III-IV-X-XI-XII-XV-XVI-XVII-XVIII-XIX-XX-XXI-XXII-XXIII kerületekben: 1.700 Ft

Amennyiben a motoros kiszállítást szeretné kérjük a rendelésnél a megjegyzés rovatba feltüntetni.Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. A küldemény feladását követően Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba.

A szolgáltatás ára függetlenül a rendelt termékek számától és az átvétel helyétől bruttó 960 Ft.

Természetesen továbbra is lehetőség van postán keresztül történő kiszállításra is, ebben az esetben a postaköltség a megrendelőt terheli, amely a csomag méretének és súlyának megfelelően változik.

Árak alakulás utánvét esetén 2 kg-ig, 2 napos szállítással:
Háznál történő kézbesítéssel: 1560 Ft+500Ft
Postán marad: 1220 Ft+500 Ft
Mol kutaknál: 1360 Ft+500 Ft

A fenti árak Budapestre és vidékre egységesen vonatkoznak.

A MOL pontok címei az alábbi linkre kattintva elérhetők:
www.posta.hu/static/internet/download/MOL_PostaPontok_aktualis_listaja.xls


Ha MOL pontra szeretne rendelni, kérjük azt (a pont pontos címével) a rendelésnél a megjegyzés rovatba feltüntetni

Amennyiben a kiadónkban szeretne választani, vagy a megrendelt könyveket átvenni, megteheti kiadónk irodájában hétköznap 09.30-tól 16.00-ig.Látogatók: